Bredaseweg 255
4705 RN Roosendaal
Tel: 0165-534222
info@kerstensvoeten.nl

Contact Home
Home Nieuws T-Rijbewijs Landbouw Tuin en Park Aanbiedingen Occasions Onderdelen Merken Contact
Home Landbouw Autofarm
Brochure Kerstens - Voeten BV.pdf

Zie onze online brochure

AutoFarm GPS Precision Farming.

AutoFarm, de GPS pioniers welke continu bezig zijn met het verleggen van de GPS horizon. Voor de volle 100% toegewijd aan de precisielandbouw en oplossingen om de productiviteit en efficiency te verbeteren.


Vanaf het introduceren van het eerste GPS systeem in het midden van de 90er jaren tot de introductie van de zeer geavanceerde Paradyme RTK GPS unit, altijd heeft AutoFarm bewezen met innovatieve, nauwkeurige en betrouwbare precisielandbouw oplossingen te komen.


De ParaDyme is uniek met zijn dubbele GPS antenne waardoor het systeem behalve de positie ook exact de richting van uw voertuig weet, ook bij stilstand en lage snelheid. Dit maakt het tot het meest nauwkeurige systeem in de markt en alleen hiermee krijgt u de meest perfecte sporen van begin tot eind van het perceel. Ook het automatisch sturend oppakken van een nieuw spoor, zowel voor- als achteruitrijdend gaat zeer vlot en soepel. De ParaDyme is, door de ervaren ingenieurs van AutoFarm, ontworpen op de GPS systemen van de toekomst.


ParaDyme besturing is geschikt voor vrijwel alle voertuigen met hydraulische besturing door middel van een stuurcylinder. De unieke dubbele Dual Band RTK GPS antennes met optionele Glonass ondersteuning en gepatenteerde AutoFarm Logic7D® technologie zijn de sleutel tot het beste van wat in de markt beschikbaar is.