Bredaseweg 255
4705 RN Roosendaal
Tel: 0165-534222
info@kerstensvoeten.nl

Contact Home
Home Nieuws T-Rijbewijs Landbouw Tuin en Park Aanbiedingen Occasions Onderdelen Merken Contact
Home Tuin en Park Aspen
Brochure Kerstens - Voeten BV.pdf

Zie onze online brochure

Biocleaner


AgiaLube Bio Cleaner is een speciale vloeistof voor afbraak van synthetische, dierlijke, plantaardige en minerale oliën en vetten, aromaten en andere koolwaterstoffen. De moleculaire structuur van de vervuiling wordt opengebroken en omgezet in bacterieel afbreekbare massa. Hierdoor wordt de afbraak sterk bevorderd zonder schadelijke reststoffen. Het product is vrij van schadelijke toevoegingen en volledig biologisch afbreekbaar.

Toepassingen

Universele reiniging van tuin- en park machines. Verwijdert olie, vet en groenaanslag van grasmaaier, heggenschaar, kettingzaag, enz. Ook voor alle industriële reinigingsdoeleinden; als (koud)ontvetter, in spoelbak, stoomcleaner, ultrasoon reiniging enz. Zeer geschikt voor het uittrekken van olie en vet uit vloeren, steen en wegdek (calamiteitenbestrijding).

Gebruiksaanwijzing

Product aanbrengen en even in laten werken (1 tot 5 minuten). Daarna met doek of papier opnemen of met water afspoelen. Tast geen lak aan. Agialube Bio Cleaner kan als ontvetter puur gebruikt worden, overige toepassingen eventueel met water verdunnen. Agialube BioCleaner is op waterbasis en dient vorstvrij bewaard te worden.

Verpakkingen

AgiaLube Bio Cleaner is al verkrijgbaar in een handige 650 ml. flacon met trigger.

Overige verpakkingen zijn 5 liter, 25 liter, 60 liter en 200 liter.